Test af veste med varme !

Så blev vestene fra nordicheat-logo  afprøvet.

HamogHende

 

 

 

 

 

Efter en hyggelig telefonsamtale med Alex fra NordicHeat, blev vi enige om at han ville sende en prøve på vesten, og allerede to dage efter modtog jeg en pakke med ikke kun en vest, men hele to 🙂 En til fruen i huset i hvid, og en til mig i sort.

Der gik ikke mange minutter før de var pakket ud og sat til opladning (som der står i anvisningen, skal det medfølgende batteri oplade i min. 24 timer inden første brug)

Dagen efter blev batteriet monteret meget let med det lille stik og så lagt i den lille lomme indvendig i vesten (nederst til venstre for lynlåsen) og fruen var vildt begejstret over den flotte hvide vest, og samtidig meget overrasket over pasformen og den meget hurtige varmeafgivelse.

Vi har nu brugt vestene nogle dage og må sige at de lever mere end op til forventningerne, det er intet mindre end en genial vest som ikke kun kan bruges til MC ture i de kolde perioder, men også kan bruges i hverdagen, da de også er utroligt pæne og behagelige at há på.

Regulering af varmen og start og sluk virker utroligt let og hver gang.
Efter batteriet er sat i, tryk og hold knappen /logoet inde i mindst 3 sek. og vesten begynder at varme på høj effekt og lyser rødt.
Et let tryk og lyset skifter til gult, hvilket giver medium varme og endelig et yderligere tryk så skifter farven til grøn, hvilket giver den svageste varme, men samtidig også den længste batteritid.

Et lille “fif” er at tænde vesten og lade den varme hurtigt op (rødt lys) hvorefter der skiftes ned til svag varme (grønt lys) for blot at vedligeholde varmen, dette giver utrolig lang batteri tid og en tilpas varme.
Det med varme, er jo lige som når man skal tale om farver…. alle har en holdning til farver, og på samme måde har alle nok også en holdning til om det er varmt eller koldt 🙂

Vesten lever til fulde op til hvad der skrives og sådan en vest burde enhvers MC ejer indkøbe samtidig med at der investeres i MC beklædning.
Prøv den og du vil ikke undvære den.
OK
Læs mere om disse veste, som vi “varmt” kan anbefale her

Kontakt NordicHeat for yderligere oplysninger, de er meget hjælpsomme og serviceminded.

Eneste kritik på disse veste er at jeg godt snart kunne tænke mig at se min kone i anden påklædning 🙂

Skriv et svar